25 reacties op “Dixiedrive

 1. Een echte aanrader. Dixiedrive heeft mij in een laatste 3 lessen klaargestoomd voor het al snel volgende rijexamen.
  Met antwoorden op al mijn vragen, en daarbovenop nog meer tips (zelfs op papier!) krijgen naast het rijden zelf was dit het ongetwijfeld waard.
  Bovendien heeft de rijinstructeur een aangename, heilzame persoonlijkheid.

 2. Super vriendelijke en professionele rijinstructeur. Super bedankt voor de vele uren die je met mij op de baan hebt moeten doorbrengen vooraleer ik mijn rijbewijs haalde. We did it! 🙂 Thanks!

 3. ik ben heel erg tevreden van dirk.
  zonder hem zou ik mijn examen niet hebben behaald.

 4. geweldige rijschool van de eerste keer er door op mijn praktisch examen dankjewel dirk

 5. Fantastische rijbegeleiding! Na twee keren niet geslaagd te zijn, heb ik rijlessen gevolgd bij Dirk en de derde keer is het wel gelukt! Dit dankzij de ongelooflijk waardevolle uitleg en tips van Dirk.

  Vriendelijke en rustige man, met veel geduld en een duidelijke, consistente uitleg. Hij stelt je echt op je gemak, zelfs een onzekere stresskip als ik.

  Ik raad iedereen Dixiedrive aan. Bedankt, Dirk!!!

 6. Topbegeleiding en top kerel!
  Dixiedrive beste rijbegeleiding van de kempen!

 7. Dankzij tien top rijlessen van een goede instructeur ben ik geslaagd op mijn eerste deelname aan het rijexamen.
  Dirk geeft goede tips tijdens het rijden, geeft je alle nodige informatie om een goed rijexamen te kunnen afleggen en is een kalme sympathieke man om mee auto te rijden. Rijlessen bij hem zijn aangenaam en zo goed als stressloos. Van alle rijlessen die ik gehad heb, waren zijn lessen het best.
  Dixiedrive is een echte aanrader!

 8. Vandaag voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen. Je wordt professioneel begeleid tot aan de dag van het examen. Dixiedrive is een echte aanrader voor iedereen!

 9. Een echte aanrader! Instructeur Dirk blijft altijd rustig en positief, en kan zelfs de zenuwachtigste leerling op zijn/haar gemak stellen. Geslaagd!

 10. Vandaag van de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen. Dankzij de top begeleiding van Dirk. Aan iedereen aan te raden!!!

 11. Dirk is een vriendelijke leraar waar je op je eigen tempo maar toch goed kan leren rijden, ik verschoot er elke keer weer van hoeveel ik had bijgeleerd op een les van maar 2 uur. Een echte aanrader!

 12. Dirk zijn rij-begeleiding was top! Hij blijft altijd rustig, heeft een persoonlijke aanpak en zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent voor het rij-examen. Ik raad hem iedereen aan!

 13. Dirk is een gepassioneerde, enthousiaste, zeer sociale instructeur die geweldige tips en tricks geeft in de auto. Dat niet alleen maar ook blijft hij constant vrolijk en kalm in de auto. Ik kon me geen betere begeleiding wensen. Een grote aanrader voor iedereen die ECHT wil leren auto rijden.

 14. Van de eerste keer geslaagd voor het rijexamen!
  Dit allemaal te danken aan de fantastische instructeur van Dixiedrive!

 15. Ik heb 20uren rijles genomen bij Dirk. Het is heel fijn om gedurende heel het proces steeds dezelfde begeleider te hebben, zo weten jullie allebei waar er aan gewerkt moet worden. Dirk is een aangename,gepassioneerde rijbegeleider die steeds gemotiveerd is, zo kon hij mij steeds weer gerust stellen. Een echte aanrader!

 16. Vandaag voor de 1ste keer geslaagd dankzij de professionele hulp van dixiedrive! Vlak voor het examen eerst nog 2 uur rijles gehad met een aantal handige tips. De begeleider(s) zijn heel aangenaam om mee samen te rijden. Dat zorgt er voor dat je met een goed gevoel op de baan kan rijden. Kortom zeker een aanrader als je voor je rijbewijs wil gaan !

 17. Dirk komt je altijd met een smile ophalen en geeft onderweg altijd tips and tricks om het rijden nog aangenamer en vlotter te maken. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen!

 18. Geslaagd ! Dirk is een hele toffe en rustige instructeur, hij heeft de juiste technieken om ook de leerlingen rustig en op hun gemak te stellen. Dikke merci Dirk!!!

 19. Ik heb in het totaal tien uur rijles genomen. En kan toch wel zeggen dat deze uren ervoor gezorgd hebben dat ik van de eerste keer geslaagd was voor mijn rijbewijs.
  Dirk gaat op een zeer professionele wijze te werk. Hij duidt je op de fouten die je maakt en dit op een vriendelijke en aansporende wijze.
  Essentiële zaken worden op mail gezet zodat je de mogelijkheid hebt deze later nog eens te bekijken.
  Bij Dirk gaat alles soepel en losjes. Bovendien heeft hij zeer democratische prijzen.

 20. ik heb men eerste rijles gehad en je kun er u op gemak voelen hij leg alles perfect uit en zo zal je echt wel je praktijkexamen slagen

 21. Nog enkele lessen genomen voor ik mijn praktisch examen ben gaan doen en ik ben er dankzij Dirk van de eerste keer door. Wijst je op punten waar je nog extra aandacht aan moet besteden en met feedback via mail om zeker niets te vergeten.
  Dankjewel

 22. I just want to tell my driving teacher Dirk that the VAB gave me a provisional licence. Thanks a million for all your help!

 23. Hoeraah!!, Ik ben geslaagd en dit allemaal dankzij mijn gedreven, passionele rij-instructeur.
  Voor rijlessen EEN adres: Dixiedrive.

 24. Professionele aanpak.
  Goede en volledige feedback.
  Als ouder wordt u van de vorderingen, pluspunten of minpunten op de hoogte gehouden zodat u exact weet hoever uw zoon of dochter staat.
  Democratische prijzen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *